Khóa học

TƯ DUY VỀ BÁN HÀNG ĐÚNG NGHĨA

Khóa kinh doanh thực chiến đã giúp mình giải quyết mấu chốt đó bằng những bài học giúp mình hiểu ra rằng bán hàng thực chất là trao giải pháp giúp người khác giải quyết nỗi đau, nỗi khó khăn của họ.
?. ??̛ ??? ??̂̀ ???̣̂? ???̣̂? ??́? ??̀??
Chắc hẳn trong chúng ta rất nhiều người sợ phải công khai với thế giới là tôi đáng bán hàng, sợ phải bán cho người thân quen, sợ mọi người đánh giá mình đang cố tình thu lợi bằng chính uy tín cá nhân. Nhưng nếu chúng ta không nói ra chắc chắn không ai tìm đến ta để mua. Vậy làm sao để thoát khỏi vòng luẩn quẩn đó?
Khóa kinh doanh thực chiến đã giúp mình giải quyết mấu chốt đó bằng những bài học giúp mình hiểu ra rằng bán hàng thực chất là trao giải pháp giúp người khác giải quyết nỗi đau, nỗi khó khăn của họ. Vậy thì nếu khách hàng của bạn có nỗi đau, bạn không nói cho họ rằng bạn giúp được họ thì họ sẽ mãi vật lộn với khó khăn, hoặc may mắn hơn họ có thể tìm được 1 người bán khác giúp họ giải quyết vấn đề, còn nếu không may người bán khác đó có thể trao cho họ thêm 1 vấn đề, vậy bạn có muốn giúp họ không?

Đơn cử như mình chưa có ý định bán hàng gì, mình chia sẻ với mọi người là Khóa huấn luyện thuyết trình sắp kỷ niệm 1 năm ra mắt, có rất nhiều phần quà thú vị dành cho mọi người, hãy tranh thủ cơ hội nắm lấy. Bạn thân nhất của mình đã nhắn tin hỏi mình rằng bạn muốn học thuyết trình thì học ở đâu. Rõ ràng là mình không bao giờ nghĩ bạn thân của mình có nhu cầu học vì vậy mình chưa có chia sẻ gì với bạn, mình cũng quên mất việc lắng nghe rằng bạn vừa bước sang 1 vai trò mới phải có những kỹ năng mới như đào tạo, thuyết trình về dự án. Khi mình nói ra mình biết 1 nới uy tín chất lượng mình đã học, đã thay đổi và rất nhiều học viên đã thay đổi, mình giúp bạn tìm những nguồn tin cậy để xem xét đỡ mất công lần mò và bạn nói rằng cứ nói đến học là bạn tin vào sự lựa chọn của mình, mình không bao giờ giới thiệu 1 thứ không có giá trị cho người khác.
Đó là minh chứng cho lời cô giáo nói là đúng, nếu mình cố gắng chia sẻ giá trị cho người khác chứ không cố bán hàng cho họ.

?. ??? ??̣? ???̛? đ?̉ ???̉? ???̀ ????
Trong 1 buổi học zoom mình đã hỏi Lê Nghĩa, nếu mình chưa đủ giỏi, nếu những người khác giỏi hơn mình người ta mới xứng đáng bán giải pháp của họ thì sao? Và thực tế là khi làm bài tập tìm hiểu đối thủ cạnh tranh mình đã bị choáng, họ quá giỏi, quá chuyên nghiệp, trong khi mình vẫn còn đang định hình sản phẩm thôi.
Chính những câu chuyện của Lê Nghĩa đã giúp mình hiểu ra khi bắt đầu bạn không thể là người giỏi nhất được (ngay cả khi chuyên môn của bạn rất giỏi), nhưng nếu cứ chờ đợi thì chờ đến bao giờ, chính quá trình hành động – trải nghiệm – rút kinh nghiệm làm mình lớn lên, phát triển. Ngay cả khi ngày hôm nay sản phẩm của mình chưa hoàn thiện nhưng mình vẫn giúp được ai đó vậy hay nhìn vào phần mình đã làm được và không ngừng học tập nhanh nhất có thể để trở thành chuyên gia trong lĩnh vực mình mong muốn, và mình sẽ giúp được nhiều người hơn. Ngay cả sản phẩm đầu tiên mình cũng chưa thể đem đến những kiến thức sâu nhất cho khách hàng, vậy hãy bù đắp cho họ bằng trải nghiệm khách hàng xuất sắc, bằng những giá trị sau bán hàng vẫn tăng thêm giá trị cho họ khi mà chưa chắc ở người giỏi nhất họ đã nhận được điều đó.

Trong 1 buổi zoom khác chị Thủy Tulip cũng có chia sẻ rằng thời đại này không chỉ có 1 loại hình chuyên gia là có bằng cấp, nhiều năm kinh nghiệm. Mà có 1 dạng khác là Just- in –time expert, nghĩa là chính việc chia sẻ, trải nghiệm, lớn lên giúp người khác định hình mình là 1 chuyên gia, bằng chứng là khi người khác gặp khó khăn người ta biết bạn giỏi người ta sẽ tìm đến bạn.
Tư duy đó giúp mình rất nhiều, ấp ủ ra đời khóa học excel giúp cho các mẹ bỉm sữa, những người làm kinh doanh online, nhân viên văn phòng từ mấy năm trước nhưng mình vẫn luôn nghĩ rằng mình chưa đủ giỏi, người ta có thể tìm kiếm kiến thức trên internet đầy rẫy tại sao người ta phải tìm đến mình? Và động lực giúp mình đưa ra sản phẩm, chính là dù mình chia sẻ những kiến thức cơ bản nhưng có tính ứng dụng cao, người ta có thể áp dụng ngay lập tức vào cuộc sống, hoặc xa hơn có kiến thức để tự học những khóa học chất lượng nâng cao hơn, điều đó có xứng đáng không? Quá xứng đáng. Và 1 phần giá trị đó chính là giúp bản thân mình có động lực học tập phát triển. Khi mình tự làm mình không gặp vấn đề gì cả, nhưng khi người khác làm bị vướng hỏi lại mình, có vấn đề mình cũng chưa gặp thì mình lại đi tìm giải pháp cho họ và mình học được từ chính vấn đề đó.

Minh chứng là trong khóa excel của mình, ngay từ bài 1 học viên nói google form bạn biết là nó dễ rồi, mình cũng chia sẻ miễn phí, youtube hướng dẫn đầy rồi nhưng chỉ khi bắt buộc phải làm nhiệm vụ, có deadline phải hoàn thành học viên mới bắt tay vào làm, và khi suy nghĩ áp dụng thì họ mới thấy nó có tác dụng.Rồi họ làm quá tốt, sản phẩm đẹp mắt, họ áp dụng chính vào việc kinh doanh hay học tập của họ, niềm vui có thể giúp được ai đó dù nhỏ nhất thật sự có giá trị với mình.
Và mình lưu giữ từng khoảnh khắc nhỏ đó để làm động lực bước tiếp, vẫn luôn tin rằng dù chia sẻ miễn phí hay có phí thì sản phẩm nào cũng mình cũng sẽ có giá trị với mọi người.
Bởi khách hàng có thể quên những gì bạn nói, quên những gì bạn làm, nhưng sẽ không bao giờ quên cảm nhận mà bạn mang đến cho họ.

Lê Nghĩa

Chào các bạn! Mình là Lê Nghĩa - mình tin rằng bất cứ ai cũng đều có thể trở thành phiên bản tốt nhất của chính mình, chỉ cần họ không ngừng học hỏi, nâng cao kiến thức và kĩ năng thì không gì là không thể. Điều duy nhất bạn cần làm đó là tin vào chính mình, chiến thắng sự lười biếng bên trong để tốt hơn chính mình của ngày hôm qua. Mình chắc chắn bạn sẽ đạt được những kết quả tuyệt vời trong tương lai không xa!

You may also like...

129 Comments

 1. Upon reflection, I thought your article is timely and relevant.
  Thank you very much for creating this trove of information;
  if More authors wrote intelligent and time-worthy prose, I think we’d all be in a better situation. I, personally, know might place our
  attention more on fitness and diet and escape from being perpetually in front of the computer or cell phone
  screen. Going outside (and not being glued to the cell phone all the while, either) and living life with
  appreciation for the natural world, helps people feel sane and feeling joyous.
  Philosophizing about important memes is likewise some other sort of
  experience that can assist us to know ourselves. https://njmassage.info/mom-edu/vaginal-discharge-during-pregnancy/

 2. The shape of what’s in the future – Obviously, invention will not halt; around May ’11 as a famous Patent to get a ‘Multipurpose
  Debris Remover’ turned into granted to your company defined as Outdoor Products Technology.
  The battery model also is commonly a bit more light-weight
  than the ggas version. These provide you with the emissions-free operation of electric corded models, but you may
  use them without dragging a cord around.

  Here is my web site – Black & Decker Hh2455 String Trimmer Review

 3. https://joellemena.com

  تفسير الاحلام,تفسير الاحلام لابن سيرين,,
  تفسير الاحلام للامام الصادق,

  موقع تفسير الأحلام هو متخصص في تفسير كافة الرموز والدلالات التي يراها الناس في منامهم عن طريق اساتذة كبار وبالإستناد
  إلى اشهر العلماء مثل ابن سيرين وغيره

 4. In actuality, almost all themes are a great deal more intricate than a random typical
  viewer may well decide on, influenced by their vantagepoint.
  I’m not expressing that am a guru on this particular niche at-hand, for that reason I speculate it’s for other site members to contemplate.
  I am absolutely not making an attempt to make trouble or be annoying.
  Rather, I know from experience that this may well be the instance.
  I practice Postpartum Massage, and in my very own chosen discipline, I observe it a great deal.

  Just-graduated Postpartum Massage Practitioners are more likely to exaggerate claims; that is, these people
  don’t yet actually fully grasp the limitations
  of their own “scope of practice,” and so they may perhaps make comments
  that are overbroad when talking with patients. It’s the corresponding occurrence; they have been minimally schooled in a topic,
  don’t understand the entire breadth of it, and now (wrongly) conclude they are the
  Specialists. https://mobilemassagenj.livejournal.com/5219.html

 5. We enjoy your rendering these details for folks aiming to learn more about matters similar to this.
  Your blog was well written and well researched, that is certainly substantially
  valued. I actually am usually searching for new sites to follow and read regularly. https://bogazicitente.com/postnatalmassage654259

 6. https://elithair.ae/

  زراعة الشعر في تركيا,تساقط الشعر,علاج تساقط الشعر,تجارب زراعة الشعر,زراعة الشعر
  قبل وبعد

 7. In truth, just about all topics are even more challenging
  than a random simple observer might possibly conclude, based upon their past experiences.
  I’m not announcing that am a guru on this particular
  question being outlined, therefore I figure it’s for
  some other online community people to want to consider.

  I am not necessarily attempting to start trouble or be
  infuriating. Alternatively, I understand from working experience that the aforementioned
  might be the situation. I put into practice Perinatal Massage Therapy, and in my own personal selected practise, I find it quite a bit.
  Completely new Postpartum Massage Therapists are more likely to overpromise; that is, these people don’t yet genuinely fully grasp the limits
  of their particular “scope of practice,” and hence they could perhaps make claims that are too general
  when speaking with clients. It’s the exact same occurrence; they have been minimally schooled in a topic, don’t comprehend the total breadth of this, and now take
  for granted they are the Masters. http://www.technitronic.com/info.php?a%5B%5D=%3Ca+href%3Dhttps%3A%2F%2Frokslides.com%2F11-steps-on-how-to-get-your-husband-to-cover-postpartum-massage-at-home%2F%3Epost+natal+massage+at+home%3C%2Fa%3E

 8. This is not the very first time I identified a blogging site that was deserving of writing comments on. This specific piece
  of writing is beneficial to me. I fundamentally live a way of life of a good number
  of ways; that is to say that my employment routines vary.
  I practice Postnatal Massage Therapy. Simultaneously,
  I buy and sell collectibles. I’m mastering Centos8.
  And, that’s merely a couple of pursuits I carry out. Anyway, my idea is, every one of us considers a subject from a completely unique perspective.
  Just about every single encounter we have patterns us and our viewpoint of our own selves and the
  entire world around us all. I believe identifying
  some elevated feeling of real truth is exactly where everything all
  of us communicate about leads to. That being said, just how can men or women then communicate?
  Is it even possible? I think much of our personal contributions to the Internet Commons shifts a lot of individuals, sometimes.

  For that reason reflect on that, bloggers and people
  writing comments. Your remark could benefit someone else.
  Or even, commentary can achieve the opposite. And, you
  definitely needs to pay attention to attempt to benefit other folks to improve and not decline.

  Thanks a lot for this blog page; I personally am
  submitting this blog along with my other superb websites I’ve come across that I actually troubled to comment on. Always
  keep penning! Always keep revealing! http://corporatecropcircles.biz/__media__/js/netsoltrademark.php?d=chwawa.com%2Fblog%2F567569%2F11-steps-on-how-to-get-your-husband-to-cover-postpartum-massage-at-home%2F

 9. In reality, the large majority of subjects are more sophisticated
  than some amateur observer could decide on, dependant on their past experiences.
  I’m not announcing that I happen to be a professional on this specific idea being discussed,
  and so I reckon it’s for some other blog people to want to consider.
  I am definitely not hoping to make difficulties or
  be maddening. Alternatively, I understand from
  knowledge that the aforementioned may be the instance. I
  put into practice Perinatal Massage, and in my own chosen discipline,
  I witness it a great deal. Completely new Postnatal Massage Practitioners are prone to
  overstate promises; which may be, these people don’t at this point really
  recognize the limits of their “scope of practice,” and consequently they would probably make remarks that are too general when conversing with clients.
  It’s the corresponding occurrence; they have been minimally schooled in a theme,
  don’t understand the total degree of this, and finally presume they are the Experts. http://Fusi.Serena@cenovis.the-m.co.kr?a%5B%5D=%3Ca+href%3Dhttps%3A%2F%2Frcs.delhigovt.nic.in%2Fcontent%2Fpost-natal-massage-home%3Epostnatal+massage%3C%2Fa%3E

 10. Good day, blog person and followers! I seriously can possibly point out the fact that
  I cherish the Net. The increase of the individualized blogging platform,
  with respect to me, was just about the most beneficial development ever!
  I adore checking out blog, and this kind of
  blogging site is without doubt certainly no exception to this
  rule. I am employed as an Chair Massage For Events Advisor.
  Which fortunately leaves me personally having a whole lot of
  leisure time during the work day to peruse web logs and such.
  I’d preferably look at web blogs as compared to news just about any time.
  Just what regular people have to state, what these people experience and ponder, this
  matters to me personally indeed a great deal more.
  A weblog is so personalized and really substantive mainly because it generates as a result of a person’s ability
  to create and interior reflection of theirselves. As expected, I don’t necessarily mean a wordpress blog for a giant conglomerate; which
  definitely not a “blog” whatsoever!

  I really have always been a complicated character.
  I produce blog page comments surely to bring
  dignity to and illumine many people, an ambition directed to help the gain of us all.
  I don’t concern myself with what precisely individuals are dressed
  like, just what complexion hue you come with,
  precisely what lingo people talk in, or perhaps even what title that you
  use for God or even moreover suppose the total
  plan of faith is funny. I will definitely value you as an individual.
  I should certainly be taught new information
  through a person and in order to be close friends. Each of us brings out a little something interesting in each other.
  Just about every human being we face is a possibility to have good
  fun learning regarding ourselves and the universe all
  around us all. Most people must have a knowledge of meaning in their particular experiences, and it’s not necessarily some envisioned significance, in addition it
  is usually actually displaying appreciation for and realizing
  the much deeper symbolism guiding almost every one of the world’s scenarios.
  Search out that explanation! “It’s actually regarding the symbolism in the dull, the Spiritual in the day-to-day, the exquisite rhythms on the inside of the mayhem.” -quote from D.E.E http://www.yupao.tv/home.php?mod=space&uid=430459&do=profile&from=space

 11. People can easily almost all make use of discover more regarding themselves and our health
  and fitness. Certain actions and exertion levels may include wonderful benefit to us, and we need to study even more info about them.
  Your blog has presented helpful facts which is
  useful to various groups and individuals, and I just love the posting
  your experience in this manner. http://iinter.at/tey70a

 12. Spot on with this write-up, I really feel this site needs a lot more
  attention. I’ll probably be back again to read through more, thanks for the info!

 13. https://scholarshipseverywhere.com/

  منح للدراسة بالخارج,فرص ومنح دراسية

 14. My spouse and i felt quite ecstatic Ervin managed to finish
  off his research using the ideas he discovered in your web pages.
  It’s not at all simplistic to simply always be offering helpful tips that many men and women might have been making money from.
  Therefore we see we have got the writer to give thanks to for that.

  The most important illustrations you’ve made, the
  easy website menu, the relationships you make it possible to promote –
  it’s got most terrific, and it’s really aiding our son in addition to us feel that
  the content is enjoyable, and that is seriously mandatory.

  Thanks for everything!

 15. I’m amazed, I have to admit. Rarely do I come across a blog that’s both equally educative and entertaining, and let me tell you, you’ve hit
  the nail on the head. The issue is something that too few people are speaking intelligently about.

  Now i’m very happy I came across this in my search for something regarding this.

 16. Today, while I was at work, my cousin stole my iPad and tested to see if it can survive a 40 foot drop, just so she can be a youtube sensation. My iPad is now destroyed and she has
  83 views. I know this is completely off topic but I had to share it with someone!

 17. Aw, this was an extremely good post. Finding the time and actual effort to generate a superb
  article… but what can I say… I procrastinate a lot and
  never manage to get nearly anything done.

 18. Quality articles is the crucial to attract the people to go
  to see the web site, that’s what this site is providing.

 19. I have read so many posts concerning the blogger lovers except this piece of writing is truly
  a pleasant post, keep it up.

 20. We stumbled over here different website and thought I might check things out.
  I like what I see so i am just following you.

  Look forward to finding out about your web page repeatedly.

 21. Heya i’m for the first time here. I found this board and I find
  It truly useful & it helped me out a lot.
  I hope to give something back and help others like you aided me.

 22. Consumers in today’s times really have to find out some more regarding many
  of these issues, although there seems to never quite possibly
  be a satisfactory amount of available free time.
  Right after precious time for friends and relations, and naturally working hard, precisely what time
  period is left over to expend to gaining knowledge
  of these most important instructions? As an individual applying postnatal massage, as well as
  designing internet sites and taking care of quite a few nodes,
  spare time is naturally a thing i commonly do not already have sufficient amounts of.

  Surely, I will be capable of finding the spare time
  important to go through this important subject matter more thoroughly.

  Thanks to you for delivering this unique beneficial source of information. http://ardara-me.com/__media__/js/netsoltrademark.php?d=rokslides.com%2F5-main-reasons-why-every-new-mother-craves-postnatal-massage%2F

 23. I have a job as a chair Massage For Events Planner.

  I continually consider the thing that got people started
  running a blog. Finally, a blog writer has something heart-felt to
  talk about, regardless of whether extremely funny, insightful, educative, or in any other
  case pleasurable to some others. I believe a great deal
  of writers have in mind to support other folks. Obviously,
  presently there are undoubtedly all those drawn to the vocation mainly because it can be lucrative and develop into a full-time job.
  I view a great deal more weblogs in a month compared with anybody in my township, I might promise you.
  I believe that that’s all too obscure, really. Every article author
  will start publishing for a completely different, one of a kind basis.
  In my line of employment, ladies organise an Event Massage just for both normal (unique birthday, corporation soiree, etc.) factors, in addition to individual
  factors like a Spiritual aim.

  How come do several writers carry on, even though others surrender?
  It’s enthusiasm! A passion for writing, an interest for educating or helping to make you and me express joy or simply which I don’t know.

  A fervor for storytelling for quite a few, I am certain. Life really
  does have symbolism, but people have to work at appreciation of it.
  I believe that blogging and site-building can easily possibly be
  a sort of Spiritual vocation helping hidden crowds of folks.
  Not surprisingly, there are web logs released by K-mart and Gimbles (opted for
  bankrupted establishments deliberately! hehe) however I mean authentic websites.
  Individual sites. Small company weblogs. School web logs.
  Charity weblogs. Websites with spirit.

  I actually am a complicated human being. I develop weblog observations realistically to
  respect and remove darkness from some people, a target aimed in the direction of the improvement of all of
  us. I don’t care exactly what one dresses like, exactly what skin tone color or shade you possess, what tongue people talk in, or even what
  identity you and your family apply for The lord or maybe
  perhaps even think that the extensive concept of religion is daft.
  I will be able to admire a person as an individual. I will be
  taught all new things through you and learning to be classmates and friends.
  Every individual of us brings forth a little something
  wonderful in eath other. Each individual person we will confront
  is an opportunity to have fun figuring out about our own selves and the
  society around us all. Individuals require some
  kind of view of meaning in their very own day-to-day lives, and additionally it’s certainly not some imagined interpretation, in addition it’s
  actually exhibiting appreciation for and discovering the much deeper symbolism guiding every
  single one of life’s scenes. Seek that particular meaning!
  “It’s in regard to the meaning in the boring, the otherworldy in the daily routine, the superb motifs on the inside of the hardships.” -quotation from DEE EAST https://rubenpenella.com.es/aweb/fluxBB/profile.php?id=15644

 24. Today, I went to the beach with my kids. I found a sea shell and gave it to my
  4 year old daughter and said “You can hear the ocean if you put this to your ear.” She put the shell
  to her ear and screamed. There was a hermit
  crab inside and it pinched her ear. She never wants to go back!
  LoL I know this is completely off topic but I had to tell someone!

 25. A motivating discussion is definitely worth comment. There’s no doubt that
  that you need to publish more about this issue, it may
  not be a taboo subject but usually people do not
  speak about such subjects. To the next! Many thanks!!

 26. Many people in the present day would like to uncover a whole
  lot more on the subject of these particular subject areas, despite the fact that there seems to in no way end up being a
  sufficient amount of hours. After available free time for friends and relations, and surely
  doing business, precisely what time is left to expend to trying to learn some
  of these essential theories? As an individual doing perinatal masage therapy,
  and in addition developing web-sites and working with many servers, available free time is most definitely a thing which i do not already have sufficient amounts of.
  Probably, I will be able to find the time necessary to review this
  essential topic more specifically. Many thanks for
  imparting this particular valuable reference. http://www2.sandbox.google.com.co/url?sa=i&url=https%3A%2F%2Fmusclesociety.com%2Findex.php%2Fblog%2F583435%2F5-main-reasons-why-every-new-mom-craves-postnatal-massage%2F

 27. Many people in the present day would like to uncover a
  whole lot more on the subject of these particular subject areas, despite the fact that there seems
  to in no way end up being a sufficient amount of hours. After available free time
  for friends and relations, and surely doing business, precisely
  what time is left to expend to trying to learn some of these essential theories?

  As an individual doing perinatal masage therapy, and in addition developing web-sites
  and working with many servers, available free time is most definitely a thing which i
  do not already have sufficient amounts of. Probably, I will be able to find the time necessary
  to review this essential topic more specifically. Many thanks for
  imparting this particular valuable reference. http://www2.sandbox.google.com.co/url?sa=i&url=https%3A%2F%2Fmusclesociety.com%2Findex.php%2Fblog%2F583435%2F5-main-reasons-why-every-new-mom-craves-postnatal-massage%2F

 28. Everything is very open with a precise clarification of
  the challenges. It was really informative. Your website is very useful.

  Many thanks for sharing!

 29. https://djps.uodiyala.edu.iq

  مجلة ديالى للعلوم الصرفة,مجلة,
  مجلة 1,مجلة ديالى,صرفة علوم

 30. Hello, after reading this awesome paragraph i am also glad to share my knowledge
  here with mates.

 31. Good web site you have here.. It’s hard to find high quality writing like yours nowadays.

  I seriously appreciate people like you! Take care!!

 32. Excellent beat ! I wish to apprentice even as you amend your web site, how could i subscribe for
  a blog site? The account aided me a applicable deal.
  I have been a little bit acquainted of this your broadcast provided vivid clear
  concept

 33. Hey there! This is my 1st comment here so I just wanted to give
  a quick shout out and tell you I truly enjoy reading through your blog posts.
  Can you recommend any other blogs/websites/forums that
  deal with the same subjects? Appreciate it!

 34. Fantastic beat ! I wish to apprentice while you amend your web
  site, how could i subscribe for a weblog site?

  The account aided me a acceptable deal. I were tiny bit familiar of this your broadcast provided bright transparent concept

 35. Fabulous, what a web site it is! This website presents valuable
  data to us, keep it up.

 36. Hi to every one, as I am in fact eager of reading this
  web site’s post to be updated regularly. It contains nice material.

 37. Hello to every body, it’s my first go to see of this
  website; this blog contains remarkable and really excellent material for visitors.

 38. Hello, the whole thing is going nicely here and ofcourse every one is sharing information,
  that’s truly excellent, keep up writing.

 39. We can easily pretty much all benefit from discover more regarding ourself and our overall
  health and wellness. Particular actions and animation amounts can possess great gain to us,
  and we ought to study even more about them. Your blog page
  has furnished invaluable info which is helpful to a number of societies and individuals, and I just
  enjoy the writing your expertise in this way. http://urlz.pe.hu/inhomepostnatalmassage49742

 40. Great blog! Is your theme custom made or did you download it from somewhere?
  A design like yours with a few simple adjustements would
  really make my blog stand out. Please let me know where you got your theme.

  Thank you

 41. What’s up, I wish for to subscribe for this weblog to obtain latest updates, so where can i
  do it please help.

 42. It’s in fact very difficult in this full of activity life to listen news on Television, therefore I only use the
  web for that purpose, and get the most recent information.

 43. My coder is trying to persuade me to move to .net from PHP.
  I have always disliked the idea because of the costs. But he’s tryiong none the less.
  I’ve been using Movable-type on a number of websites for about a year
  and am nervous about switching to another platform.
  I have heard great things about blogengine.net.
  Is there a way I can import all my wordpress content into it?
  Any help would be really appreciated!

 44. you are in point of fact a excellent webmaster. The web
  site loading velocity is amazing. It kind of feels that you are doing any unique trick.

  Furthermore, The contents are masterpiece. you’ve performed a fantastic activity in this matter!

 45. Excellent blog here! Also your web site a lot up fast!
  What host are you the use of? Can I am getting your associate link
  to your host? I wish my website loaded up as fast as yours
  lol

 46. Tobebeall says:

  I loved! Just wondering, Do I need own a land for the house? How did it work for you? Do you mind to give me some advise? I am thinking about buying one 😉 thanks u REALTORВ® contact information provided to facilitate inquiries from consumers interested in Real Estate services. Please do not contact the website owner with unsolicited commercial offers. The trademarks REALTORВ®, REALTORSВ®, and the REALTORВ® logo are controlled by The Canadian Real Estate Association (CREA) and identify real estate professionals who are members of CREA. The trademarks MLSВ®, Multiple Listing ServiceВ® and the associated logos are owned by The Canadian Real Estate Association (CREA) and identify the quality of services provided by real estate professionals who are members of CREA. – Listing data updated on February 9, 2022. https://www.wimso.net/community/profile/kristopheryoo1/ Builders take notice! This is a rare opportunity you don’t want to miss out on with almost 500 acres of undeveloped land in Derry. Sold together there are 4 parcels: Tax Map 13 Lots 1, 3, 5 and Lot 9-2 for a total of 483 acres. Lots 1 and 3 have road frontage along Halls Village Road. Lot 5 has frontage on Walnut Hill Road and lot 9-2 has road frontage on Waterman Road. All lots are to be sold together and are in current use. Buyer to pay any fees when taking it out of current use status. Buyer to do their due diligence. Also for sale is additional 205 acres in Chester, NH -see MLS 4890134 for more information. Aerial photos coming soon. Get local expertise to helpyou sell your existing propertyor to buy Find your next investment property or leasespace from anywhere with your phone or tablet.

 47. arilari says:

  In Canada, medical use of cannabis is legal if documentation is provided by a specific healthcare practitioners. Researchers continue to explore how and why cannabis works for some people. With a 60-day notice period for licensed cannabis producers to notify Health Canada of their intent to produce edibles and other extracts, the products aren’t expected to arrive on shelves until December at the earliest. Read the Canadian Centre on Substance Use and Addiction’s 7 things you need to know about edible cannabis here. If you want to nibble on an edible, it’s imperative to think ahead. “People should be aware that edibles do have a different effect on you,” says Jeff Kasbrick, vice-president of government and stakeholder relations at AMA. “Just because you may not experience an immediate high doesn’t mean it’s okay to get behind the wheel.” To be safe, always use a taxi or ride-sharing service, or a designated driver. https://front-wiki.win/index.php/Medical_marijuana_canada_laws Cannabis laws are different in each province and territory in Canada. This includes legal age, where cannabis can be sold and consumed, and possession limits. “Medical cannabis” or “medical marijuana” refers to any products made from cannabis or its active ingredients — primarily cannabinoids and terpenes — intended for health purposes. The Canadian government first legalized cannabis for medicinal purposes in 2001. In the decades following, the sector has seen continuous evolution to its governance, allowing Canada’s cannabis production companies to become power players on the international export market while granting its citizens access to regulated medicine. “That’s kind of my big worry, that as we move forward, we will take this lack of evidence on harms in the first three years as evidence that legalization and commercialization do not cause increases in use and harms, roll back some of the policies that are currently in place, and a couple of years from now see large increases in use … and harms and have to deal with them.”

 48. There are some interesting points in time on this article however I don’t know if I see all of them heart to heart. There’s some validity but I’ll take hold opinion till I look into it further. Good article , thanks and we would like extra! Added to FeedBurner as well

 49. Robertlaf says:

  If you have a Non-CDL Class C license or a CDL Class C license with a “W” restriction that restricted you to operate vehicles with a GVWR of 18,000 lbs. or less, the restriction is no longer in effect. Your browser does not support iFrames Official websites use .govA .gov website belongs to an official government organization in the United States. CDL licenses allow you to drive vehicles that have a gross vehicle weight of more than 26,001 lbs. CDL licenses can have endorsements that allow transport of 15 or more passengers, hazardous materials, trucks with tankers and trucks with double or triple trailers. You can only hold a commerical driver’s license in one state and you must apply for it in your home state. In order to transport hazardous materials you must be at least 21 years of age in most states. https://locio.techt.io/community/profile/leonelfriedmann/ Dee, unfortunately we will not have information that the DMV does not possess as far as driver’s licensing. You will need to follow through the DMV procedures to find out how to reinstate your DMV issued driver’s license wikiHow Tech Help Pro: Mail: Mail the completed form and payment to: To change your name on your driver’s license or state ID card, you must visit a branch office and present: > INFORMATION ON CLEAN SLATE TO DRIVE PROGRAM Effective May 3, 2023, only the Arizona Travel ID and Arizona Travel Driver License, a U.S. passport, and other federally approved identification will be accepted at TSA airport security checkpoints for domestic travel. A fee will be charged to correct your name and a new photograph will be taken.  If your driver’s license or state ID card is due to expire within a few months, you may renew it early.

 50. Lovely website! I am loving it!! Will come back again. I am bookmarking your feeds also

 51. DennisjeK says:

  【給与】時給1,250円~(研修時給1,200円)平均時給:1,475円休日手当:時給200円UP交通費:毎月10,000円まで支給各種手当:デビュー手当、ドリンク手当、指名手当、外販手当、年末年始・GW・お盆期間特別手当<月収例>★時給1,300円×1日4h×月12日+交通費1万円+手当5万円=月収122,400円 Copyright 2021 (C) アキバギルド All Rights Reserved. ログイン ※アキバギルドではPokerStars.JPとポーカーギルドへレーティングを提出しておりますが、 スポンサードされる内容についてアキバギルドは関係がありません。 ポーカーギルドは、国内の最新ライブポーカートーナメント情報をお届けすると共に、 ポーカースポットの活性化やプレイヤー達の更なる交流を促進しているサイトです。 https://wiki-triod.win/index.php/100均_サイコロ_セリア ドラクエ10初心者のための攻略ブログ 表示された数字より高い数字を選ぶダブルアップもあり、まれにダブルアップ時に宝箱が出現した場合は、ダブルアップを成功させることによって宝箱の鍵を開けていきます。 他に何か特殊なことはないのですか? 5.5(前期)の攻略チャート ポーカーは、配られた5枚のカードから1回交換して揃った役によってコインが返金されます。 コインボス「真・幻界諸侯」攻略 すしざんまいコラボ攻略・報酬まとめ 【ドラクエ10】不思議の魔塔の攻略と行き方・報酬 【ドラクエ10】不思議の魔塔の攻略と行き方・報酬 三分割した好きな枠(1~12・13~24・25~36)に100枚(1000枚)賭けからスタート。枠に10枚をかければ、合計30倍。枠に入れば、賭け額の3倍(300枚・3000枚)で返ってきます。

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *