Đọc sách Phương pháp đọc sách

NĂM CHIẾN LƯỢC ĐỌC SÁCH HIỆU QUẢ

Đọc sách là cách đơn giản và dễ dàng nhất giúp chúng ta phát triển tư duy, thế nhưng nhiều chị em vẫn loay hoay không biết nên đọc sách thế nào cho hiệu quả. Bài viết này mình xin chia sẻ năm chiến lược đọc sách hiệu quả mà bản thân mình đã áp dụng cho các chị em tham khảo nhé.

1. Đọc sách theo level
Mọi người sẽ cười bảo sao đọc sách lại cần theo level, level là như thế nào? Level này có thể tính đến số thời gian mà bạn đã dành ra để đọc sách. Nếu đọc sách đủ lâu thì những cuốn sách khó chúng ta hoàn toàn có thể đọc và hiểu dễ dàng, bởi kiến thức nền của chúng ta đã rất ổn rồi. Tuy nhiên nếu những chị em mới bắt đầu đọc, hãy đọc những cuốn sách mỏng, dễ đọc trước, sau đó đọc dần dần lên những cuốn khó và dày hơn. Thường những cuốn sách về phát triển bản thân, truyện ngắn, văn học, tiểu thuyết… đều khá dễ đọc, các chị em mới đọc có thể bắt đầu từ những cuốn sách này trước. Sau đó chúng ta đọc dần đến những cuốn sách về các chủ đề nhằm phục vụ cho bản thân và cuộc sống của chúng ta như sách nuôi dạy con, sách kĩ năng, sách khoa học, sách lịch sử, sách giáo dục….Khi đọc sách đúng level của mình, hợp với phong cách của bản thân, các chị em sẽ thấy đọc sách hấp dẫn như xem phim vậy, chúng ta sẽ bị thu hút từ trang đầu tiên cho đến trang cuối cùng nhờ lối kể chuyện sinh động và hấp dẫn của tác giả. Mình tin rằng khi đọc sách, các chị em sẽ được sống nhiều cuộc đời khác nhau chứ không riêng gì mình cuộc đời mà chúng ta đang sống. Do đó hãy tận hưởng niềm vui này ngay hôm nay nha.

2. Kĩ thuật đọc sách nhanh
Rất nhiều bạn hỏi mình sao một tuần mình đọc được nhiều sách thế? Và đọc nhanh như vậy thì có nhớ được gì không? Câu trả lời của mình là mình đọc cũng tương đối nhanh, nhưng mình tập trung nhiều hơn tới chất lượng chứ không phải số lượng. Vì có những cuốn sách mình đọc để tìm câu trả lời cho bản thân, có những cuốn sách mình đọc để xem cách triển khai ý của tác giả. Vậy nên mình đọc một mạch để tìm hiểu và nắm chắc những ý đó. Có những cuốn sách hay đến mức mình có thể biến nó thành một thậm chí hai workshop để chia sẻ cùng với các chị em. Vậy đọc một mạch là đọc như thế nào, và đọc một mạch thì có nhanh như lời đồn không? Cách mình hay làm đó là sử dụng bút highlight mà mình dùng nó để lướt các dòng, việc dùng bút để kéo từ đầu dòng đến cuối dòng sẽ tăng cường sự tập trung cho mắt và não bộ của mình. Mình tin vào sự kết nối giữa đôi tay và bộ não nên mình thường dùng cách này, và mình thấy nó rất hiệu quả. Cách này cũng được chia sẻ rất kĩ trong cuốn sách “tuần làm việc bốn giờ”, bạn có thể tìm đọc thể tham khảo. Việc cầm bút để chỉ các dòng như vậy giúp mắt và não bộ của mình tập trung cao độ khi đọc. Lúc nào đến dòng hay quá mình sẽ mở nắp bút highlight để tô vào dòng đó. Thường với mình đó là những dòng mình cảm thấy thích thú, tâm đắc và cho mình một thông điệp giá trị nào đó. Có những dòng highlight như vậy, kết thúc cuốn sách mình sẽ tìm lại để hệ thống lại những điểm chạm về cuốn sách theo cách hiểu của riêng mình.

3. Đóng gói những gì học được từ cuốn sách
Ngày trước mình thường đóng gói nó bằng các bài viết nhưng hiện tại mình nâng nó lên thành workshop. Đây là cách giúp mình nhớ kiến thức lâu hơn cũng như giúp mình lan toả được nó đến nhiều người hơn, và mình vô cùng yêu thích cách làm này. Nếu bạn chưa làm thành workshop như mình được thì hãy bắt đầu từ việc viết lại những điều mà bạn yêu thích từ cuốn sách bằng ngôn ngữ của bạn. Nhớ nhé, bằng ngôn ngữ của bạn chứ không phải giở sách ra và sao chép lại những điều tác giả nói. Hãy viết bằng ngôn ngữ của chính bạn, hãy chia sẻ những điều bạn tâm đắc kết hợp với câu chuyện, trải nghiệm của bạn để giúp bạn tạo ra dấu ấn riêng của mình. Đặc biệt khi viết lại bằng ngôn ngữ của bạn, cách hiểu của bạn, kết hợp những trải nghiệm của bạn thì bạn đang sáng tạo ra một kiến thức mới mang tên của riêng bạn. Cùng một cuốn sách nhưng mỗi người sẽ có những điểm chạm, trải nghiệm và bài học khác nhau. Đó chính là cách để tạo nên sự khác biệt của mỗi chúng ta, bởi không ai có thể sao chép câu chuyện của bạn được.

4. Đọc sách theo chủ đề hoặc theo định hướng
Bạn có thể đọc sách theo các chủ đề như nuôi dạy con, sách kĩ năng, sách tâm linh, sách về sức khoẻ, sách về não bộ, sách hôn nhân và gia đình hoặc bạn có thể kết hợp chúng lại với nhau. Bản thân mình vừa rồi khi lựa chọn những cuốn sách mình muốn đọc trong một tuần và mình nhận ra chúng có rất nhiều điểm tương đồng để bổ trợ cho nhau. Giống như khi mình đọc sách “muôn kiếp nhân sinh”, rõ ràng đó là sách về tâm linh như điều mình cảm nhận rất rõ và học được đó chính là cách để kiểm soát tâm trí của bản thân, bởi công nghệ và những thuật toán của chúng sẽ làm tâm trí của chúng ta nhiễu loạn. Chính điều đó sẽ khiến cho sức khoẻ và chất lượng cuộc sống chúng ta suy giảm. Khi kết hợp với cuốn “21 bài học cho thế kỉ 21” thì nó tạo thành một mảnh ghép tuyệt vời. Bởi tác giả cũng chỉ ra rất rõ việc thiếu kiểm soát trong tâm trí là như thế nào và công nghệ đang làm chúng ta điên đảo ra sao, song song với đó là các giải pháp giúp chúng ta giữ được tâm trí của mình một cách yên tĩnh đó chính là thiền định. Cuốn sách “bước vào cửa hiệu nhiệm màu”, “trái tim mặt trời”, “search inside yourself” và “vượt lười” sẽ giúp chúng ta học được cách thiền định hiệu quả tại nhà. Bạn thấy đấy, rõ ràng nếu bạn đọc những cuốn sách này và chia nó thành các chủ đề khác nhau thì chúng dường như ít liên quan đến nhau, nhưng khi đọc xong bạn sẽ kết nối chúng một cách rất dễ dàng.Quan trọng là bạn cần lấy chính bản thân mình làm trọng tâm, bạn đang cần gì trong giai đoạn này, đâu là những câu hỏi bạn cần trả lời, từ đó bạn tìm những cuốn sách để trả lời cho câu hỏi đó và mix chúng lại cùng với nhau. Bạn sẽ thấy chúng đúng là những mảnh ghép hoàn hảo cho nhau.

5. Học cách chia sẻ chúng bằng việc nói và viết
Nói là viết là hai kĩ năng quan trọng hàng đầu hiện này, bởi đây là hai kênh giao tiếp quan trọng nhất. Rất nhiều tỷ phú nối tiếng chia sẻ rằng nếu được quay lại trường đại học thì họ sẽ tập trung để rèn luyện xuất sắc hai kĩ năng này. Về kĩ năng viết khi chia sẻ sách các bạn hãy chọn ra ba đến năm điểm bản thân cảm thấy tâm đắc nhất và viết về chúng. Khi viết hãy viết bằng ngôn ngữ của bản thân, những gì bản thân cảm thấy có giá trị nhất, và lý giải vì sao chúng lại giá trị với bạn. Nếu bạn đã áp dụng nó vào cuộc sống rồi thì bạn đã thu được thành quả gì, nếu chưa thì dự định của bạn sẽ áp dụng nó như thế nào? Bạn đã thử luôn chưa? Nếu đã thử áp dụng thì khó khăn bạn gặp phải là gì? Bạn đã vượt qua chúng như thế nào? Càng đào sâu những câu hỏi này bạn càng học được nhiều điều và giúp suy nghĩ của bạn được sâu thêm một tầng nữa. Để viết được mạch lạc rõ ràng bạn nên chia nó thành các phần, chẳng hạn như ba điều giá trị mà mình rút ra được thông qua cuốn sách này là: thứ nhất, thứ hai, thứ ba…sau đó bạn kết bài lại. Cách này sẽ khiến bạn luôn luôn nhìn vấn đề một cách rõ ràng, cụ thể, tăng được tư duy tuyến tính của bạn sau này.
Tương tự với việc viết, khi nói bạn cũng nên chia rõ các đầu mục mà bạn định chia sẻ, hãy thử bắt đầu từ việc chia sẻ lại những gì bạn đã viết ra, không cần cầm giấy đọc mà chỉ cần nhớ ý là đủ. Có nhiều bạn sẽ nói là nói mà phải viết ra là vứt đi, theo mình thì câu này chưa đúng, khi viết ra các ý định nói nó sẽ giúp bạn có một dàn ý sẵn trong đầu để triển khai. Bản thân mình khi dạy học cũng vậy, dù mình không viết hết tất cả những gì mình định nói lên nhưng dàn ý thì luôn luôn có. Mình luôn cần một dàn ý cụ thể để nó đi theo tiến trình, cái gì nên nói trước, cái gì nên nói sau, đó là cách làm thông minh chứ không phải thể hiện bạn kém cỏi. Sau này khi bạn càng tập luyện, trình bày càng nhiều thì bạn nói sẽ càng hay và logic. Điểm nữa là khi bạn đọc nhiều sách thì tự nhiên ngôn ngữ đầu vào của bạn cũng nhiều lên, bạn nói hay hơn là điều đương nhiên.

Trên đây là năm chiến lược đọc sách hiệu quả dựa theo kinh nghiệm của cá nhân mình, mình xin phép không bàn luận đúng sai ở đây, mình chia sẻ hi vọng chúng hữu ích và phù hợp với bạn. Mình chỉ mong bạn có thể đọc sách để phát triển và tiến bộ hơn mỗi ngày mà thôi. Cảm ơn bạn đã đọc hết bài viết này!

Lê Nghĩa

Chào các bạn! Mình là Lê Nghĩa - mình tin rằng bất cứ ai cũng đều có thể trở thành phiên bản tốt nhất của chính mình, chỉ cần họ không ngừng học hỏi, nâng cao kiến thức và kĩ năng thì không gì là không thể. Điều duy nhất bạn cần làm đó là tin vào chính mình, chiến thắng sự lười biếng bên trong để tốt hơn chính mình của ngày hôm qua. Mình chắc chắn bạn sẽ đạt được những kết quả tuyệt vời trong tương lai không xa!

You may also like...

357 Comments

 1. Some really good posts on this website , appreciate it for contribution.

 2. If I could spend the whole day here, I certainly would. Meanwhile, I have to go back to work, but I will be here often, because the articles are very interesting. I have the impression that it was written especially for me!

 3. I have the impression that these articles are written especially for me. I found all the information I needed and more! I am very happy. Best regards and I wish you further development!

 4. Amazing article, really I loved everything I found here. Keep doing such a wonderful job and I will be visiting here very often.

 5. I wish you further development because what I have read so far has interested me very much. I think that the next articles will be equally interesting and helpful and that I will not be disappointed. Regards and congratulations.

 6. Amazing article, really I loved everything I found here. Keep doing such a wonderful job and I will be visiting here very often.

 7. You should take part in a contest for one of the best blogs on the web. I will recommend this site!

 8. I want to share a message that has been spreading all over the internet that concerns the times we are living in. Whether you believe in God or not, this is a must read message!

  We can see throughout time how we have been slowly conditioned to come to this point where we are on the verge of a cashless society. Would it surprise you to know that the Bible foretold of this event? Don’t believe me? This may be the most imporant message you will read in these times…please do not ignore this!

  This messsage reveals what the Mark of the Beast is, and the meaning behind counting a number people have been pondering for centuries, 666. This message also shares why Barack Obama is the Antichrist. This is truly a message from God!

  In the Revelation of Jesus Christ given to the apostle John, we read:

  “He (the false prophet who deceives many by his miracles) causes all, both small and great, rich and poor, free and slave, to receive a mark on their right hand or on their foreheads, and that no one may buy or sell except one who has the mark or the name of the beast, or the number of his name.

  Here is wisdom. Let him who has understanding calculate the number of the beast, for it is the number of a man: His number is 666” (Revelation 13:16-18 NKJV).

  Referring to the last generation, this could only be speaking of a cashless society. Why? Revelation 13:17 tells us that we cannot buy or sell unless we receive the mark of the beast. If physical money was still in use, we could buy or sell with one another without receiving the mark. This would contradict scripture that says we must have the mark to buy or sell. So, it deduces itself to this conclusion.

  These verses could not be referring to something spiritual as scripture references two physical locations (our right-hand or forehead) stating the mark will be on one “OR” the other. It once again deduces itself to this conclusion.

  Also, how could you determine who truly has a spiritual mark so that they may buy or sell? And, as you will read further in this article, to have the mark of the beast is the same to have the name of the beast, or the number of its name. You will begin to see even more clearly why this mark cannot be something purely spiritual.

  Here is where it really starts to come together. It is shocking how accurate the Bible is concerning the RFID microchip. These are notes from a man named Carl Sanders who worked with a team of engineers to help develop this microchip in the late 1960’s.

  “Carl Sanders sat in seventeen New World Order meetings with heads-of-state officials such as Henry Kissinger and Bob Gates of the C.I.A. to discuss plans on how to bring about a one-world system. The government commissioned Carl Sanders to design a microchip for identifying and controlling the peoples of the world—a microchip that could be inserted under the skin with a hypodermic needle (a quick, convenient method that would be gradually accepted by society).

  Carl Sanders, with a team of engineers behind him, with U.S. grant monies supplied by tax dollars, took on this project and designed a microchip that is powered by a lithium battery, rechargeable through the temperature changes in our skin. Without the knowledge of the Bible (Brother Sanders was not a Christian at the time), these engineers spent one-and-a-half-million dollars doing research on the best and most convenient place to have the microchip inserted.

  Guess what? These researchers found that the forehead and the back of the hand (the two places Revelation says the mark will go) are not just the most convenient places, but are also the only viable places for rapid, consistent temperature changes in the skin to recharge the lithium battery. The microchip is approximately seven millimeters in length, .75 millimeters in diameter, about the size of a grain of rice. It is capable of storing pages upon pages of information about you. All your general history, work history, crime record, health history, and financial data can be stored on this chip.

  Brother Sanders believes that this microchip, which he regretfully helped design, is the “mark” spoken about in Revelation 13:16-18. The original Greek word for “mark” is “charagma,” which means a “scratch or etching.” It is also interesting to note that the number 666 is actually a word in the original Greek. The word is “chi xi stigma,” with the last part, “stigma,” also meaning “to stick or prick.” Carl believes this refers to a hypodermic needle (see photo).

  Mr. Sanders asked a Boston Medical Center doctor what would happen if the lithium contained within the RFID microchip leaked into the body. The doctor responded that if the microchip broke inside a human body, the lithium would cause a severe and painful wound filled with pus. This is what the book of Revelation says:

  “And the first (angel) went, and poured out his vial on the earth; and there fell a noisome and grievous sore on the men which had the mark of the beast, and on them which worshipped his image” (Revelation 16:2).

  THE HIDDEN MEANING BEHIND THE NUMBER 666 REVEALED!

  What I first want to mention, before I share what the Holy Spirit has revealed to me concerning the number of the beast, is that God confirms in threes. We can see this throughout scripture:

  “For there are three that bear witness in heaven: the Father, the Word, and the Holy Spirit; and these three are one” (1 John 5:7 NKJV).

  “and that He was buried, and that He rose again the third day according to the Scriptures” (1 Corinthians 15:4 NKJV).

  “…Holy, holy, holy, Lord God Almighty, Who was and is and is to come!” (Revelation 4:8 NKJV).

  There are many more examples, but I thought I would just share three of them to make the point.

  Examining Revelation 13:16,17,18, the first group of three I would like to point out is that the mark of the beast is described in three separate verses, 16, 17 and 18.

  The next three I see is in verse 16, “He causes all…” is followed by three contrasting categories of people,

  1 – “both small and great,
  2 – rich and poor,
  3 – free and slave…”.

  Then unto verse 17, it opens with, “and that no one may buy or sell except one who has…”, followed by three explanations of what one must have to buy or sell,

  1 – “…the mark
  2 – or the name of the beast,
  3 – or the number of his name”.

  Now unto verse 18, we read “Let him who has understanding calculate…”, which is followed by,

  1 – “the number of the beast,
  2 – for it is the number of a man:
  3 – His number is 666”.

  The last three I see is the number “6” being used three times in a row. The reason I’m making this point about God confirming in three is because it is the key to unlocking how to calculate the number 666.

  Throughout the centuries there have been people trying to calculate numbers based on titles and names that come up to the number 666 to identify one person, the Antichrist; but from Revelation 13:18, I do not see where God is telling us to count up to 666, but rather to count the number of the beast. This number is identified as 666. So the verse is telling us to count the number 666.

  What does it mean to count? It means to add up. So how could we add up 666? Remember my previous point about God confirming in threes is key to unlocking the number 666. So logically, what would be the best way to count the number 666? To count it equally by using the rule of three based off the number.

  We cannot count it equally as 600+60+6, this would also bring us back to the start.

  We cannot count it as 600+600+600, or 60+60+60 because there are no zeroes in between or at the end of 666.

  The only logical option is 6+6+6=18.

  What is interesting is that the verse that reveals for us to count the number itself is verse 18 (there a total of 18 verses in Revelation Chapter 13).

  Another interesting point is the only two other combinations (making a total of three possible combinations) for placing a “+” symbol in between 666 are:

  66+6=72 and 6+66=72.

  Add both 72’s together and you get 144.

  Why the number 144 is worth our attention is because the verse following Revelation 13:18 is the first time in the Bible where the 144,000 are being described in detail:

  “Then I looked, and behold, a Lamb standing on Mount Zion, and with Him one hundred and forty-four thousand, having His Father’s name written on their foreheads…” (Revelation 14:1).

  Now if you add up all three numbers from counting 666 by moving the “+” symbol around, it would be 72+72+18=162. What is compelling about the number 162, is, if you divide 144,000 by 162, you get 888. The name of Jesus in Greek gematria adds up to 888. The New Testament was originally written in the Greek language. Revelation 14:1 not only mentions the 144,000, but also the Lamb who is Jesus.

  Now what is interesting about the number for Jesus, 888, is that if you apply the same formula that was used to count 666, you get 8+8+8=24. Why the number 24? Revelation chapter 4 tells us there are 24 elders seated around the throne of God. This is the same throne where Jesus sits.

  Now if you take:

  8+8+8=24

  8+88=96

  88+8=96

  you get 24+96+96=216.

  Take 144,000 divided by 216 and you get 666.

  Remember that this was the same exact formula we used to count the number 666 that ultimately brought forth the number 888.

  Here is a quick recap to demonstrate how this formula confirms itself as being the true way to count 666:

  1: 6+6+6=18 > 66+6=72 > 6+66=72 > 18+72+72=162

  2: 144,000 divided by 162=888

  3: 8+8+8=24 > 88+8=96 > 8+88=96 > 24+96+96=216

  4: 144,000 divided by 216=666

  1: 6+6+6=18 > 66+6=72…

  As you can see, it is perpetual. And remember that we consistently used a formula that worked in threes being the number that God uses for confirmation.

  Here is another mathematical confirmation: 144,000 divided by 6, divided by 6, divided by 6 (6,6,6) equals 666.

  So what could this mean? Well we know in this world we are identified by numbers in various forms. From our birth certificate to social security, as well as our drivers license; being identified based on a system of ruler ship. So it is possible that this RFID microchip will contain a new identification that has a total of 18 characters (6+6+6).

  “here the wisdom is, the one having the mind let him calculate the number of the wild beast, number for “of human” it is, and the number of it 666″ (Revelation 13:1, Greek Translation).

  The Greek word “anthrōpos” being used in verse 18 where it says “of human” is the Greek strongs concordance G444. The first two definitions of the word are “a human being, whether male or female”, and, “generically, to include all human individuals”. Could the number of the beast apply to all mankind?

  In the Greek (the New Testament was originally written in the Greek language), and other translations, you will notice the beast is described as an “it”, instead of “him”. The reason I’m making this point is because when a translation says “His number is 666”, this would imply a singular person, the Antichrist. But by saying “the number of it 666”, implies that it is of the beast system as a whole.

  We can know the number of the beast cannot be to identify products (like a new barcode) to buy or sell because scripture says we cannot buy or sell without the number of the beast. What am I getting at? There will be instances where you could buy something someone made themselves and it wouldn’t have a store branded identification on it. But for this number to be in our chips, that is where it must be to conclude ultimately that we cannot buy or sell without having the number of the beast. As previously mentioned in Revelation 13:18, the number of the beast (6+6+6=18) is a “human number”, definition “generically, to include all human individuals”.

  Truly a great division is taking place between good and evil—both spiritually and physically (riots, unrest, politics). If you take the current year 2020 and divide it by the number 666 (known for its satanic implications) you will get the number 30330. This number 30330 happens to be the number used to vote for Joe Biden and Kamala Harris. Freaky? And one thing is certain, 2020 is truly being divided by Satan. He is the master deceiver and spreader of chaos. Jesus calls him the father of lies.

  So I looked up this number 30330 concerning Joe Biden, and I found this information:

  If you send a text to that number (at that time), you would get a response asking to support Joe’s campaign to take down Donald Trump, with one part in caps saying “CHIP IN >>” pointing to a link to go and donate.

  “CHIP IN”? Obama has used this phrase in the past on his twitter and people believe it is a subliminal message to receive the mark of the beast, that is to say the implantable RFID microCHIP that will go IN our body.

  Go to: https://2ruth.org to see all the proof!

  Is your name written in the Lamb’s book of life? Jesus says that we must be born again to enter the kingdom of God in the Gospel of John chapter 3.

  “Then a third angel followed them, saying with a loud voice, “If anyone worships the beast and his image, and receives his mark on his forehead or on his hand, he himself shall also drink of the wine of the wrath of God, which is poured out full strength into the cup of His indignation. He shall be tormented with fire and brimstone in the presence of the holy angels and in the presence of the Lamb. And the smoke of their torment ascends forever and ever; and they have no rest day or night, who worship the beast and his image, and whoever receives the mark of his name” (Revelation 14:9-11).

  BARACK OBAMA IS THE ANTICHRIST:

  In the Islamic religion they have man called the Mahdi who is known as their messiah of whom they are waiting to take the stage. There are many testimonies from people online who believe this man will be Barack Obama who is to be the biblical Antichrist based off dreams they have received. I myself have had strange dreams about him like no other person. So much so that I decided to share this information.

  He came on stage claiming to be a Christian with no affiliation to the Muslim faith…

  “In our lives, Michelle and I have been strengthened by our Christian faith. But there have been times where my faith has been questioned — by people who don’t know me — or they’ve said that I adhere to a different religion, as if that were somehow a bad thing,” – Barack Obama

  …but was later revealed by his own family members that he indeed is a devout Muslim.

  So what’s in the name? The meaning of someones name can say a lot about a person. God throughout history has given names to people that have a specific meaning tied to their lives. How about the name Barack Obama? Let us take a look at what may be hiding beneath the surface…

  “And He (Jesus) said to them (His disciples), ‘I saw Satan fall like lightning from heaven'” (Luke 10:18).

  In the Hebrew language we can uncover the meaning behind the name Barack Obama.

  Barack, also transliterated as Baraq, in Hebrew is: lightning

  baraq – Biblical definition:

  From Strongs H1299; lightning; by analogy a gleam; concretely a flashing sword: – bright, glitter (-ing, sword), lightning. (Strongs Hebrew word H1300 baraq baw-rawk’)

  Barak ‘O’bamah, The use of bamah is used to refer to the “heights” of Heaven.

  bamah – Biblical definition:

  From an unused root (meaning to be high); an elevation: – height, high place, wave. (Strongs Hebrew word H1116 bamah baw-maw’)

  The day following the election of Barack Obama (11/04/08), the winning pick 3 lotto numbers in Illinois (Obama’s home state) for 11/5/08 were 666.

  Obama was a U.S. senator for Illinois, and his zip code was 60606.

  The names of both of Obama’s daughters are Malia and Natasha. If we were to write those names backwards we would get “ailam ahsatan”. Now if we remove the letters that spell “Alah” (Allah being the God of Islam), we get “I am Satan”. Coincidence? I don’t think so.

  These are just a few of many evidences why Barack Obama is the Antichrist. You can see many more in my article on the website above, as well as read about the dreams I’ve had concerning this man. I’m more than convinced that God has shown me that he is without a doubt the Antichrist, and we will see him rise to power in the not so dinstant future.

  Jesus stands alone among the other religions who say to rightly weigh the scales of good and evil, and to make sure you have done more good than bad in this life. Is this how we conduct ourselves justly in a court of law? Bearing the image of God, is this how we project this image into our reality?

  Our good works cannot save us. If we step before a judge, being guilty of a crime, the judge will not judge us by the good that we have done, but rather the crimes we have committed. If we as fallen humanity, created in God’s image, pose this type of justice, how much more a perfect, righteous, and Holy God?

  God has brought down His moral law’s through the 10 commandments given to Moses at Mt. Sinai. These laws were not given so we may be justified, rather that we may see the need for a savior. They are the mirror of God’s character of what He has put in each and every one of us, with our conscious bearing witness that we know that it is wrong to steal, lie, dishonor our parents, and so forth.

  We can try and follow the moral laws of the 10 commandments, but we will never catch up to them to be justified before a Holy God. That same word of the law given to Moses became flesh over 2000 years ago in the body of Jesus Christ. He came to be our justification by fulfilling the law, living a sinless perfect life that only God could fulfill; even bringing the law to it’s truest light by stating, “You have heard that it was said to those of old, ‘You shall not commit adultery.’ But I say to you that whoever looks at a woman to lust for her has already committed adultery with her in his heart” (Matthew 5:27-28).

  The gap between us and the law can never be reconciled by our own merit, but the arm of Jesus is stretched out by the grace and mercy of God. And if we are to grab on, through faith in Him, He will pull us up being the one to justify us. As in the court of law, if someone steps in and pays our fine, even though we are guilty, the judge can do what is legal and just and let us go free. That is what Jesus did almost 2000 years ago on the cross. It was a legal transaction being fulfilled in the spiritual realm by the shedding of His blood.

  Because God is Holy and just, the wrath that we deserve could not go unnoticed. Through the perfect righteousness and justice of God’s character, it must be dealt with, it must be quenched, it must be satisfied.

  For God takes no pleasure in the death of the wicked (Ezekiel 18:23). This is why in Isaiah chapter 53, where it speaks of the coming Messiah and His soul being a sacrifice for our sins, why it says it pleased God to crush His only begotten Son.

  This is because the wrath that we deserve was justified by being poured out upon His Son. If that wrath was poured out on us, we would all die and go to hell. God created a way of escape by pouring it out on His Son whose soul could not be left in Hades, but was raised to life on the third day and seated at the right hand of God in power.

  So now when we put on the Lord Jesus Christ (Romans 13:14), God no longer sees the person who deserves His wrath, but rather the glorious image of His perfect Son dwelling in us, justifying us as if we received the wrath we deserve, making a way of escape from the curse of death.

  Now what we must do is repent and put our trust and faith in the savior, confessing and forsaking our sins. This is not just a head knowledge of believing in Jesus, but rather receiving His words, taking them to heart, so that we may truly be transformed into the image of God. Where we no longer live to practice sin, but rather turn from our sins and practice righteousness through faith in Him.

  Jesus answered, “Most assuredly, I say to you, unless one is born of water and the Spirit, he cannot enter the kingdom of God. That which is born of the flesh is flesh, and that which is born of the Spirit is spirit. Do not marvel that I said to you, ‘You must be born again'” (John 3:5-7).

  Come before the Lord with a contrite spirit, humble yourself, ask Him for His forgiveness, to receive the free gift of His salvation, to receive His Holy Spirit, so that you may be transformed into a new creature, into a child of the living God.

  There is a reason why the words of Jesus have been translated in to over 2000 languages, and nothing comes remotely close (the Quran just over 100), because there is a God in heaven who desires to have a relationship with you, to know Him through His word, as that is how we personally get to know anybody. There is a reason why it is the year 2021, because Jesus came to earth just over 2000 years ago fulfilling major prophecy causing a divide in our timeline.

  Jesus loves you! Seek Him while He may be found! We must repent and turn from practicing sin…for if we are not following Jesus, we are following the devil. There is no neatural ground. We are either living in the lie, or the truth. God bless you!

 9. dark markets 2022 darkmarkets

 10. darkmarket link tor market

 11. deep web drug markets tor market url

 12. darknet market list dark market list

 13. dark web drug marketplace tor markets

 14. darknet drug links dark markets

 15. drug markets dark web tor darknet

 16. darknet marketplace darknet market

 17. tor market links dark market

 18. deep web drug markets dark markets

 19. deep web drug store dark web link

 20. Lots of interesting articles and useful information. Keep it up. I am looking forward to the next article. Best regards and have a nice day!

 21. dark web drug marketplace darkmarkets

 22. drug markets dark web dark markets

 23. It’s nice that there is a site like this! Lots of interesting articles and useful information. A huge dose of knowledge. Congratulations and best regards.

 24. dark web drug marketplace drug markets onion

 25. Купить свидетельство на найте об завершении курсов в Новомосковск по специальсности Хмелевод c печатью.
  https://sevastopol.diplomtop.org/

 26. dark web drug marketplace darknet drug links

 27. drug markets dark web onion market

 28. dark web drug marketplace darkmarket list

 29. deep web drug url tor markets

 30. dark web market links darknet markets

 31. Do you want to be the first? Time to start!
  Find what you need here city casino online

  Latest news

 32. darknet marketplace dark market link

 33. drug markets dark web dark market onion

 34. deep web drug store darkmarkets

 35. darknet market list darknet markets

 36. deep web drug store onion market

 37. darknet market links dark market 2022

 38. dark web drug marketplace darknet market

 39. tor markets links onion market

 40. Best view i have ever seen !

 41. darknet market links dark web links

 42. deep web drug links onion market

 43. drug markets dark web tor market links

 44. dark web market list deep web markets

 45. tor markets links tor market

 46. drug markets onion dark market url

 47. darknet market links dark market list

 48. darknet market lists tor market links

 49. darknet market list dark market url

 50. deep web drug links darkmarkets

 51. drug markets onion dark market onion

 52. Best view i have ever seen !

 53. dark web drug marketplace onion market

 54. darknet market lists dark markets 2022

 55. deep web drug links dark market list

 56. darkweb marketplace tor markets links

 57. dark market onion darkmarket url

 58. best darknet markets tor marketplace

 59. darknet drug market dark web sites

 60. deep web drug store dark market link

 61. darknet market list tor markets 2022

 62. deep web drug links tor dark web

 63. deep web drug links dark web link

 64. deep web drug markets tor market

 65. deep web drug links darknet market

 66. dark web market links darknet market list

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *